15 april 2022
15:30

Gnosjö IF

Referat: Hovslätts IK - Gnosjö IF

Storförlust igen mot Gnosjö och samma visa som förra året, massor med återbud och vi skickar i princip ut ett juniorlag ut på planen, förstärkt med två 25-åringar, en 23 åring och 22 åring. Vet inte varför vi har den oturen mot Gnosjö och det syntes på killarna att stundens allvar tyngde dem, 0-3 redan efter 13 min och där var matchen slut egentligen. Gnosjös tyngd och skicklighet gör att de vinner rättvist, dock tycker jag att andra halvlek så presterar vårt lag mycket bättre trots en tidig utvisning (redan 55 i minuten) och andra halvlek slutar 1-3 efter mål av Walle på en frisparksretur.
Bäst på plan i annars medioker insats var Anton S och Arvid.
Vi tar nya tag nästa omgång mot Taberg och vi hoppas att vi får tillbaka några av våra frånvarande spelare till den matchen så skall vi nog kunna ge TSK en match.